Trött Susanne bland fler och fler tjejer:)

En dag utan kraft. Jag glad över min tredjeplats och är glad för varje gång jag jag får kliva upp på pallen. men dagen var kraftlös, jag fick en ganska bra start den här gången men jag orkade inte åka med i den klunga där de första damerna drog iväg. Jag och Jenny åkte tillsammans och försökte dra ikapp den bortflyende klungan. Vi slet men hade inte krafter att hålla nog högt tempo på egen hand. Jag kämpade allt jag orkade och var helt slut när jag nådde målet. Det var en tuff dag i spåret men jag får ta nya tag, det kommer säkert en dag när allt stämmer och det flyter på bra i skidspåret.

Damloppen har i år blivit tätare och vi är fler som åker, jag tycker det är riktigt roligt med schweiziska Engadin Ski Marathon team; symaptiska tjejer som kör hårt och bra. Seraina Boner har visat en riktigt bra nivå sin första säsong ute på långloppet. Så, tummen upp för fler damer i Ski Classics och FIS Marathon CUp.

Comments

Grattis! Visste inte att du

Grattis! Visste inte att du blev trea. Nu vet jag. Imponerande hög jämn nivå! Snart är det Vasaloppsveckan.......Ha det gott! /Roger

TACK!

Ja, nu vet du, men du kanske kan anta det i fortsättningen. Det verkar som jag prenumererar på 3:e platser:-)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.

More information about formatting options

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.